Timbeco

Eridisainiga kodulehekülg

Klient
Timbeco põhitegevuseks on kõrge kvaliteediga elementkonstruktsioonide, elementmajade, moodulmajade projekteerimine, tootmine ning ehitamine.

Lähteülesanne
Luua veelgi parem veebikeskkond ärikliendi jaoks, kus oleks selgem ülevaade pakutavatest toodetest ja teenustest.  Kliendi poolt oli koostatud põhjalik kodulehe struktuur ja loetelu kõikidest vajaminevatest funktsionaalsustest. Kliendil oli soov sisuloomega ja sisu sisestamisega ise tegeleda. Uue keskkonna loomise eesmärgiks oli tõsta eksportturgudelt saabuvate päringute osakaalu.

Lahendus
Uue veebi disaini osa oli presenteerida ettevõtet tema inimeste ja tööprotsesside keskel. Kasutajakogemuse disainifaasis oli eriline fookus kasutajamugavusel Timbeco teenuste näol. Oluliselt sai uue veebiga vähendatud ka sisu mahtu, mis teeb lehe navigeerimise lihtsamaks. Seetõttu vähenes kodulehe bounce rate ja klient veedab rohkem aega veebilehel. Tehnilise poole pealt koosneb Timbeco veebileht mitmetest erinevatest sektsioonidest, mis on kõik mugavalt administreerimisliidesest muudetavad. Lisaks lahendasime mitmekeelsuse Multi-Site`na, mistõttu on 6 domeeni hallatavad ühest administreerimisliidesest.

 

timbeco telefonis

 

 

Kvaliteedi näitajad

Silktide skoor 0-10ni
Vana veeb
6.6

Overall

7.5

Accessibility

7.9

Content

5.6

Marketing

7.7

Technology

Uus veeb
8.6

Overall

10.0

Accessibility

8.4

Content

5.1

Marketing

9.8

Technology

Tulemus

Bounce Rate`i alanemine
Avg. Session Durationi
tõus

Soovite saavutada samuti edu?

Saada meile enda kontaktandmed ning võtame sinuga ühendust